Zoeken naar pixum fotoboek

pixum fotoboek
Fotoboek - Afdrukken op canvas of HD-metal.
Je kun hem delen, downloaden of laten afdrukken. Een fotomozaïek is een ideaal geschenk om met meerdere mensen te geven. Verzamel van iedereen foto's' en creëer een verrassend en persoonlijk cadeau. De oogappeltjes van opa en oma groeien zienderogen op.
Fotoboek
Pixum: fotoboek maken met je iPhone of iPad iCreate Magazine.
Wij gingen aan de slag met de app Pixum Fotoboek en bestelden zon fotoboek. Pixum fotoboek maken met een app. Het ontwerpen van het fotoboek in de app werkt heel intuïtief, je hebt in een mum van tijd veel fotos toegevoegd en de lay-out aan je wensen aangepast.
fotoboek maken
Pixum Beoordelingen Beoordelingen van Pixum www.pixum.nl. Trustpilot beoordelingen.
Gepubliceerd donderdag 23 juli 2015 Snelle levering en zeer mooi fotoboek. Een fotoboek kan met heel veel mogelijkheden worden samengesteld. De bestelling verloopt heel vlot achteraf betalen via overschrijving is uniek en geeft het vertrouwen aan van Pixum in het eigen product.
fotoboek maken
Ervaring maken en bestellen van een digitaal Pixum fotoboek.
Tijdens deze selectie en automatische toewijzing kan je als gebruiker een keuze maken uit de verschillende ingebouwde sjablonen voor een Pixum fotoboek. Op basis van deze selectie laat Pixum al goed zien wat hun mogelijkheden/eigenschappen zijn voor een digitaal fotoboek.
slapen na haartransplantatie
Pixum kortingscode: 40% korting gratis bezorging in januari 2019.
Ben je nieuw bij Pixum? Pixum heeft een speciale pagina voor nieuwe klanten, via deze pagina kun je op verrassende manieren profiteren van de beste kortingen! Bestel een fotoboek, wanddecoratie of fotos met korting, ook kun je gebruikmaken van gratis verzending als nieuwe klant!
wasmachine
Pixum kortingscode 10 korting in augustus 2018.
Pixum kortingscode: 10 korting op je eigen Pixum Fotoboek Geverifieerd. Opent de website niet? Kortingscode Pixum: 3 korting op fotocadeau's' Geverifieerd. Opent de website niet? Kortingscode Pixum: 15% korting op alle wanddecoratie! Opent de website niet? Pixum kortingscode: 10 korting op je eigen fotoboek!
Pixum Fotoboek voor jouw reisfoto's.'
Meld je aan. De kortingscode is eenmalig geldig per klant t/m 31-12-18 en geldt voor 5 korting op elke bestelling vanaf 795, goedkoopste Pixum Fotoboek. De kortingscode werkt in de webshop, in de Pixum Fotowereld software en in de Pixum Fotoboek App.
Fotoalbum maken met je smartphone? Gebruik deze apps.
Bij Pixum Fotoboek geldt dat je naast fotoalbums ook andere producten kunt bestellen, waaronder ansichtkaarten, kalenders, hoesjes en fotomokken. Het prijsniveau tussen Pixum en de andere aanbieders in dit artikel is nagenoeg gelijk. Je kiest vanzelfsprekend eerst het formaat van je fotoalbum.
Pixum kortingscodes Pixum promotiecodes Pixum actiecodes.
Kortingscode geldig tot: 28 Oktober 2013. Pixum fotoboeken met 10 euro korting Pixum geeft momenteel 10 korting op alle fotoboeken. Bestel je fotoboek met onderstaande promotiecode, en de korting wordt meteen verrekend op je bestelling. Deze korting is geldig op alle Pixum fotoboeken.
Cookies op destentor.nl destentor.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
boek drukken poster drukken fotoboek harde kaft.
Foto op kaft extra opties voor je fotoboek albelli. Plaats je eigen fotos op de voor en achterzijde van je fotoboek. Met dezelfde opmaakmogelijkheden als in je fotoboek kun je een passende unieke kaft creëren. Zo krijgt jouw fotoboek een persoonlijke uitstraling!
Vernieuwde software Pixum Fotoservice.
De nieuwste producten. PIXUM FOTOBOEK SOFTWARE. De Pixum Fotoboeksoftware wordt steeds gebruiksvriendelijker en utigebreider. Naast het Pixum Fotoboek kun je ook kaarten, kalenders, klassieke fotoafdrukken en prachtige wanddecoratie via de software bestellen! In de nieuwste versie van de Pixum Fotoboek Software.:
Pixum Fotoalbum Vergelijk prijzen fotoalbum afdrukken.
Na mijn reactie heeft Pixum gelijk contact met mij opgenomen en aangeboden om het fotoboek nogmaals te verzenden en tevens het aankoopbedrag terug te storten. Het bedrag is inmiddels op mijn rekening bijgeschreven binnen 3 werkdagen super. Ook het fotoboek heb ik inmiddels ontvangen van Pixum en de kwaliteit is prima!

Contacteer ons